Feszített árnyékolók

Windy

A Windy egy újonnan szabadalmaztatott árnyékolórendszer, melynek vertikálisan kialakított kazettái megvédik az anyagot szinte az összes külső behatástól. Szinte minden környezetben felhasználató, ahol szükség lehet a szél, nap és eső elleni védelemre. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy a teraszoktól kezdve télikerteken át, akárhova beépíthető. A windy-vel bármikor önfeledten élvezheti a teraszán töltött időt, nem kell többé az időjárásal foglalkoznia!

 

 

 

A minőség mindenek előtt

brevetto windy

A legújabb teleszkópos technológiák lehetővé teszik a Windy termékeket olyan helyekre történő felszerelését, ahol a falak nem teljesen egyenletesek, kiszögellések esetén is alkalmazhatjuk, miközben továbbra sem kell attól tartanunk,hogy a falak esetleges dilatációja és enyhe elmozdulása problémát okozna. A különleges szigetelésnek és a kazettás kialakításnak hatalmas előnye,hogy szinte tökéletes légzárás valósítható meg velük, mind a plafon,mind a falak illesztéseinél.

A Windy textilárnyékoló jellemzői

A Windy fóliákat alapszíne a fehér vagy az elefántcsonyt, anyaga PRECONTRAINT 602-es PVC, azonban külön kérésre lehetőség van a változatos formájú Vinitex , vagy Cristal ablakok elkészítésére is. Ha a beépítendő elem mérete nem haladja meg a 400 cm-et,akkor lehetőség van tökéletesen átlátszó Cristal anyagból készíteni a rolót,mely ugyanolyan hatásos mint színes társai.

A kézi működtetésű változat Geiger 1:5-ös áttétellel és 150, vagy 180cm-es hajtókarral készül, de természetesen lehetőség van távirányítású motoros működtetés megrendelésére is.

A kazetta és a vezetősínek az alábbi színekben rendelhetőek:

  • Fehér - RAL 9010
  • Elefántcsont - RAL 1013
  • Barna - RAL 8010

icons2 2

Altípusok

square1 sm

Windy SQUARE

A Windy Square-t azoknak ajánljuk akik szeretik a kompakt, modern és tiszta vonalvezetést. A SQUARE kivételesen jól mutat bármelyik alumínium pergola szerkezetünkkel (Pl: Tecnic Level) Szűk helyeken is nagyszerűen alkalmazható.

 

free1 smWindy FREE

A hagyományos Windy-től eltérően a manuálisan működtethető Windy FREE-nél mi határozhatjuk meg a kívánt pozíciót, a legördülő anyagot egy sínpár tartja tökéletesen egyenesen,miközben a nekünk megfelelő szögben állítjuk be.

 

f1 windyWindy

A legegyszerűbb megoldás teraszok, pergolák és télikertek szél és eső elleni védelmére.

 

 

 

logo

Célkitűzésünk ügyfeleink részére elérhetővé tegyünk olyan minőségi nyílászárok alkalmazását, amelyek a legmagasabb felhasználói igényeket kielégítve biztosítanak kényelmet és biztonságos használatot, miközben tökéletes esztétikai élményt nyújtanak egy életen át.

 

Újdonságok

2017. november 14.
2017. október 17.
2017. október 14.
2017. október 14.
©2022 ABLAKNET Kft. Ügyfélszolgálat és bemutatóterem: 1113 Bp Villányi út 62.; ■ Telefon: +36 1 354 1800; ■ Fax: +36 1 354-1803. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső