Pergola alumínium

FUSION

Igazi szabadtéri élmény

A Tecnic széria egyik legszínvonalasabb tagja. Eleganciája egy igazi szabadtéri élmény része. A Fusion pergolák forradalmian megújítják a kültéri életvitelt, dizájnos elemekkel varázsolják szebbé az Ön kertjét vagy teraszát. A Fusion teljesíti mind a stílusbeli, mind az építészeti követelményeket, hosszú élettartamot és hosszan tartó szépséget biztosít.

MITO

A tervezés szabadsága

A Mito pergolát azon embereknek tervezték, akik kedvelik ötvözni a klasszikus formákat a tartós anyagok használatával és minden részletre ügyelnek.
Tecnic Mito 100%-ban alumíniumból és rozsdamenten acélból készül, valamint minimális gondozást igényel. Egyedülálló megoldás a stílusos és modern kültéri életvitelre.

EVO

A kortárs pergola

A Tecnic Evo nem csupán egy pergola, hanem egy igazi műremek, kortárs építészeti elemekkel és exkluzív dizájnnal. Ideális azok számára, akik lakókörnyezetüket stílussal és modernséggel akarják gazdagítani. Tecnic Evo egy kültéri építészeti megoldás, melyben a vízszintes és függőleges részek szerves egységet alkotnak és harmonizálnak az épület letisztult vonalaival.

ALUTECNIC

Egyedi igényre szabva

Alutecnic, az alumínium minden előnyét és a Tecnic árnyékolók praktikusságát ötvözi. . A külső tér maximális kihasználhatóságát biztosítja, az időjárási körülményektől függetlenül. Az Alutecnic teljes egészében alumíniumból és rozsdamentes acélból készül, és mindenféle környezetbe jól illeszkedik. Ez egy praktikus és elegáns megoldás nyilvános és privát terek lefedésére a nagy méretezésnek köszönhetően.

STIL

Lineáris vonalvezetés

A Stil árnyékoló a hagyományos pergolák vonalát követi; alumíniumból és rozsdamentes acélból készül. A Stil lehetővé teszi, hogy az esővíz a pillérekben vezetődjék el, esztétikailag nem odaillő ereszcsatornák alkalmazása nélkül.
Ez a szerkezet széleskörűen alkalmazható és a különböző építészeti megoldásokhoz is jól illeszkedik.

INFINITY

Klasszikus vonalvezetés, tartósság

A Tecnic Infinity a maga klasszikus vonalvezetésével követi a mai dizájnt ezzel együtt funkcionális megoldást kínál a külső terek védelmére. Az Infinity pergola család teljes egészében extrudált alumíniumból és rozsdamentes acélból készül és karbantartás nélkül is ugyanolyan szép marad, mint újkorában. A konstrukció több kivitelben is elérhető.

RAM

Jellegzetesen lekerített forma

A Ram pergolák egyesítik a Tecnic napellenzők és egy eredeti, jellegzetesen lekerített forma előnyeit.
Elérhetők alapkivitelben valamint integrált és beépített extra lefolyókkal. Íves szerkezete miatt könnyedén vezeti a vizet, ezért is közkedvelt a megrendelők körében. A Ram pergolák 100%-ig alumíniumból készülnek és négy alapszínben rendelhetők. Egyedi igény esetén további színek is elérhetőek.

LEVEL

Hosszú élettartam és szépség

A Tecnic Level rendszert kifinomulság és hosszú élettartam jellemzi. A Tecnic kollekcióból kifejlesztett Level fantázianevű pergolák forradalmian megújítják a kültéri életvitelt, dizájnos elemekkel varázsolják szebbé az Ön kertjét vagy teraszát. A Tecnic Level teljesíti mind a stílusbeli, mind az építészeti követelményeket, hosszú élettartamot és hosszan tartó szépséget biztosít.

logo

Célkitűzésünk ügyfeleink részére elérhetővé tegyünk olyan minőségi nyílászárok alkalmazását, amelyek a legmagasabb felhasználói igényeket kielégítve biztosítanak kényelmet és biztonságos használatot, miközben tökéletes esztétikai élményt nyújtanak egy életen át.

 

Újdonságok

2017. november 14.
2017. október 17.
2017. október 14.
2017. október 14.
©2024 ABLAKNET Kft. Ügyfélszolgálat és bemutatóterem: 1113 Bp Villányi út 62.; ■ Telefon: +36 1 354 1800; ■ Fax: +36 1 354-1803. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső